HomeGratis hoofdstukOver de schrijfsterWorkshops en TeleseminarsEn verder...English/EngelsDeutsch/Duits
Dankmewel !!!
Over de schrijfster

Tessa Smit overwon tegenslag door keuze. Tessa Smit

Vastberaden transformeerde ze depresiviteit, overgewicht en vrijgezel zijn, zich zo kwalificerend om te dienen als jouw gids naar inzicht. Intuïtie combinerend met een pragmatische insteek heeft zij haar keuzekracht ontwikkeld.

Haar toewijding stelt jou in staat om te leren effectieve keuzes te maken om te leven met gemak en vrijheid, om jezelf te zijn.

Deze Gecertificeerde Interne Auditor heeft de definitie van interne audit verbreed door belangrijke orientatiepunten in haar innerlijke landschap te doorgronden. Na het nieuwsgierig verkennen en in kaart brengen van haar innerlijke wereld, is het nu haar missie om jou rondleidingen te geven in de jouwe.

Zo draagt Tessa toegankelijke inspiratie bij aan het katalyseren van een wereldwijde omwenteling naar vrije keuze.

Jou ondersteunend met een realistische weergave van mogelijkheden presenteert ze online aanmoedigings-audios en ondersteunt jou bij het creëren van een omwenteling in jouw leven met haar workshops en seminars toegelicht op haar website: www.dankmewel.nl.

Haar webinars en interviews brengen praktische toepassingen van haar lessen op specifieke onderwerpen onder het voetlicht.

Tijdens haar lezingen hervindt haar gefacineerde publiek een keuze-kracht die ze mogelijk nog niet gebruikten maar die door haar uitleg toegankelijk en eigen aanvoelt. Wanneer zij het podium deelt met deskundigen in een bepaald onderwerp zijn kruisbestuiving en synergie vanzelfsprekend. Je kunt Tessa benaderen voor jouw evenement via info@dankmewel.nl.

Universal White Time Healing is het baken op haar pad naar verlichting. Deze intense maar subtiele energie verlicht naar weg naar nieuwe kansen. Tessa is een Supreme Teacher die regelmatig leerlingen, leraren en high teachers opleidt in het Nederlands, Duits en Engels. De diepe impact van deze energie houdt haar bescheiden. White time leerde haar niet alleen van zichzelf te houden maar ook te geloven in God en Engelen (Nogal moeilijk te negeren als je pure licht energie verkent!).

Je kunt aan geplande workshops meedoen via: www.beyondcursus.nl

Dagelijks geniet zij ervan haar leven te schilderen op het canvas van haar bewustzijn, haar keuzes waarderend en smullend van de kansen die zij zo opent.

HomeGratis hoofdstukOver de schrijfsterWorkshops en TeleseminarsEn verder...English/EngelsDeutsch/Duits